BirTanem Chat & Canlı Radyo Ve Arkadaşlık Portalı
Ana Sayfa Yardım Ara Kayıt Çıkış
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
21 Kasım 2008, 14:04:09

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sayfa: [1]   Aşağı git
 | Yazdır | 
Gönderen Konu: Ellerim Üşürdü....  (Okunma Sayısı 118 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seda
Foruma Isınan Üye
Üye No: 66
Rep Puanı : 1

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:

« : 17 Nisan 2008, 02:18:56 »

Ellerim üşürdü,üşürdüm..Şehrin vitrinlerinden kayardı düşlerim seni düşünürdüm..Sen ise bir başka mevsimde sağanak halinde yağardın başka ülkelere;sımsıcak..Ellerim üşürdü...Nikotin kokan ellerim üşürdü ve ben bi sigara daha yakardım..Şehir ıslanırdı duman duman..Çocuklar uyanmış olurdu düşlerini kaybetmeden uykularından..benimse kabuslarım asılı kalırdı gün doğumlarına..Ellerim üşürdü,donardı ellerim..Donardım teninin yokluğuna değince ve bıçak ağzıyla bir yanlızlığı ikiye bölerdim  herşeyi..Bir yarısı sen olurdun her şeyin,bir yarısı ben olurdum hiç bişeyin..Ellerim üşürdü,üşürdüm..Bir bardak çay ve taze bir simit gibi kokardı rutubetli geçmişim..Küçük bir saçak altı kahvesinde güneşi soğuturdum..Sonra denize karşı kimsesiz biri gibi dalgalar hıçkırıklarımı boğardı..Varlığına açken;muhtaçken bir lahza görmeye seni..Ellerim üşürdü,üşürdüm ve doyardım yokluğuna..Donardım..Martılar göç ederdi,demirlerdi tüm gemiler limana boşalırdı deniz yürüyüp çıkardı balıklar tuzlu bir yaşamın soluk aralarından..Seni düşünürdüm..Su olurdum,toprak olurdum,kuş olurdum ama yaşam olmayı beceremezdim..Sessizliğinde acemi bir ölümü karşılardım..beceremezdim ölmeyi...Ellerim üşürdü,üşürdüm..Tanıdık bir adam sesine karışırdı hüzünlerim..Kapanan bi kapı sesine kilitlenirdim..Duvar duvar karanlık büyürdü içimde yollar;ne bir köşe başı ne bir viraj,ne dur durak bilmeyen adımlarım soluklarını arardı kayıp yollarda..Sonra bir kadın çığlığı kayardı yıldı yıldız önce ilkbahar defnedilirdi karınca ayazında sonra bir pervane yanardı..Gözlerimin sırılsıklam aydınlığında kanatlarına işlenirdi yaşanmış bir yaz kelebeklerin..Sonbahar geçerdi kar yağardı;ellerim üşürdü...üşürdüm ve şubatla biterdi bi masalın son cümlesi seni düşünürdüm.....
uludağlı_kaptan
Global Moderator
Üye No: 13
Nereden: Yalova(77)
Rep Puanı : 3
Dj Romantiko

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:

« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2008, 02:28:50 »

cnm süpersin yha gerçekten içine girerek okuyonca tamamen kendimi buldum....yüreğine sağlık....

--------------------------
sule_s
Tam Üye
Üye No: 29
Nereden: MERSİN
Rep Puanı : 6

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:

« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2008, 15:42:32 »

Nikotin kokan ellerim üşürdü ve ben bi sigara daha yakardım..Şehir ıslanırdı duman duman..Çocuklar uyanmış olurdu düşlerini kaybetmeden uykularından..benimse kabuslarım asılı kalırdı gün doğumlarına..

Tşk ederim paylaştığın için

Hayatımda hep çok şey sandığım insanların hiç bir şey oluşunun yükünü taşıyorum....
Captain
Administrator
Üye No: 1
Nereden: YaLoVa
Rep Puanı : 77
Piehh...

Üyelik Bilgileri WWW
Ruh Halim:

« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2008, 16:17:10 »

bravo seda devamını bekleriz Göz kırpan

Sayfa: [1]   Yukarı git
 | Yazdır |