sule_s
Tam Üye
Üye No: 29
Nereden: MERSİN
Rep Puanı : 6
Ruh Halim:
|
 |
« : 09 Nisan 2008, 08:29:02 » |
|
> >>>>10. sınıf > >>>>Ingilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu > >>>>onun için 'benim en iyi arkadasım' diyordum... ama ben > >>>>onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... ama o > >>>>bana benim ona baktıgım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten > >>>>sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadıgı için o günün notlarını > >>>>istedi ona notları verirken bana tesekkür etti ve yanagımdan optu. Onu > >>>>sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu > >>>>çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum > >>>>ama çok utanıyordum... > >>>> > >>>> > >>>> > >>>>11. Sınıf > >>>>Telefonum çaldı, arayan oydu ve aglıyordu bana askın > >>>>nasıl kalbini kırdıgını anlattı, beni evine çagırdı, > >>>>yalnız kalmak istemedigini söyledi, bende tabiki gittim, koltuga, onun > >>>>yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya basladım ve onun benim > >>>>olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi basladı ve > >>>>onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana hersey > >>>>için tesekkür etti ve yanagımdan öptü. Onu sadece arkadas > >>>>olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok > >>>>seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok > >>>>utanıyordum... > >>>> > >>>> > >>>> > >>>>Son sınıf Mezuniyet balosundan birgün önce > >>>>yanıma geldi ve 'çıktıgım çocuk hasta ve partiye gelemiyecek' dedi, > >>>>benimde çıktıgim biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermistik > >>>>eger çıktıgımız biri olmazsa partilere birlikte gidicektik, 'en iyi > >>>>arkadas' olarak. Ve partiye birlikte gittik, o aksam çok güzeldi, her > >>>>sey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne > >>>>kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o > >>>>güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını > >>>>istiyordum... ama o bana benim ona baktıgım gözle > >>>>bakmıyordu bunu biliyordum, bana 'hayatının en güzel > >>>>zamanını geçirdigini' söyledi ve yanagımdan öptü. Onu sadece > >>>>arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok > >>>>seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok > >>>>utanıyordum... > >>>> > >>>> > >>>>Günler, haftalar, aylar geçti ve > >>>>mezuniyet günü geldi çattı... Sürekli onu izledim onun mükkemmel > >>>>vücudunu seyrettim. Diplomasını almak için sahneye çıkarken sanki > >>>>havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... > >>>>ama o bana benim ona baktıgım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. HERKES > >>>>evine gitmeden önce yanıma geldi ve > >>>>aglayarak bana sarıldı > >>>>sonra basını omzuma koydu ve 'sen benim en iyi > >>>>arkadasımsın, tesekkürler' deyip yanagımdan öptü. Onu > >>>>sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, > >>>>onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini > >>>>bilmiyorum ama çok utanıyordum... > >>>> > >>>> > >>>> > >>>>Aradan yıllar geçti... > >>>>Bir Salondayim ve o kızın nikahını izliyorum... > >>>>evet artık evleniyordu, onun 'evet, kabul ediyorum' > >>>>demesini, yeni hayatına girmesini izledim, baska > >>>>bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... > >>>>ama o bana benim ona baktıgım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni > >>>>hayatına girmeden önce yanıma geldi ve 'nikahima geldin tesekkürler' > >>>>deyip yanagımdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi > >>>>bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama > >>>>söyleyemiyordum nedenini > >>>>bilmiyorum ama çok utanıyordum... > >>>> > >>>> > >>>>Yıllar çok > >>>>çabuk geçti; su an benim bir zamanlar en iyi arkadasım > >>>>olan kızın tabutuna bakıyorum, esyaları toplanırken lise yıllarında > >>>>yazdıgı gunlugu ortaya çıktı... Hemen günlügünü aldım ve günlükte > >>>>okudugum satırlar söyleydi... 'Onun gözlerine bakarak onun benim > >>>>olmasını diledim... ama o bana benim ona baktıgım gözle bakmıyordu > >>>>bunu biliyordum. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini > >>>>istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum > >>>>ama çok utanıyordum... Keske bana beni sevdigini > >>>>söyleseydi... > >>>> > >>>>CAN DUNDAR > >>>> > >>>>Birilerine söylemek istediğiniz birşeyler varsa sakın tutmayın > >>>>kendinizi söyleyin derim ben.. Kim bilir belki > >>>>de bu hikayede olduğu gibi onun da size söyliycek > >>>>bişeyleri vardır ve belki hayatınızın en büyük > >>>>armağanının ellerinizden kayıp gitmesine izin > >>>>veriyosunuzdur..Hem durum böyle olmasa bile sevildiğini > >>>>duymak herkesin hoşuna gider ve o sizi sevmese bile bence > >>>>o an gözlerindeki o ışıltıyı görmek bile buna değer.. > >>>>
|