könig
Üye
Üye No: 84
Nereden: ALMANYA
Rep Puanı : 2
Ruh Halim:
|
 |
« : 07 Mayıs 2008, 21:52:40 » |
|
Yakilmadik sevdalar var dilimin ucunda sere serpe cöl kumlarinda yele verilmemis
kacinci akrep, kacinci yelkovanla kacar hayat kaygilarimi gömebilecegim mezar henüz kazilmadi yürürken adim adim ölüme nemrut karasina yazili sloganlar attim lakin tutuklanmadim göz altindayim
her soluga bicilir günahlar, sevaplar kirasim geldi, kaderin elini kolunu suc sayilmadi bu, en illegal suc iken
köprüden gecene kadar el etek öpmedim kaldim mi bir basima parasiz ve sevdasiz
dökülmüs zift karasi cizgiler alnima merhameti de, utanmasi da yok zalimin yikilmis gönül evimle kör sefkatli ellerin iskencesindeyim
cocuktum pembe boyaliydi odam saf hayallerime bulasan bu ucuk renkti yüzü kizarmadi hayatin, yüz yüze gelince pembesi küllendi, tek buydu bedeli
tanidikca insanlari, utandim insanligimdan karanlikta tek mavi babamin gök gözleriydi derinlerinde kayboldugum, yagmur oldugum derya yüregine gömülüp, gurbetime agladigim ama mezarina gül koyamadigim
hem sustum hem de sustum...!
sovalyeler yoktu haksizliga kilic kusanacak kurbagayi öptüm, olmadi prens yalanmis masallarin hepsi
kac kamci saplagi ömrüm var, onu da bilmiyorum hangi ask dogru yazildi, hangi askin rengi pembe de son buldu
kac misra yazsam anlatir aldatilmisligimi mürekkebim yeter mi, kancik ihanetlere hangi mesale tutusturacak siirleri mi hangi tozlu rafta sakli kitabim calinan yüregimde hangi saire helal kilindi imgelerim
gökdelenler arasinda kim Mecnun susaya susaya kim kanadi aska metropolün ortasinda isveli isveli yürürken hangimiz Leyla
kem gözlere kursun dökülen güzellik nerde hangi yigit sevdasi ugruna düser kanli burclara kibri helal kilmisken yüregine türkü mü yakacak sevgiliye
tutusurken eteklerimiz her güzel yüze hanginiz daglara kafa tutar Ferhat gibi
bu nasil kabustur Tanrım, herkes Mecnun herkes Leyla kim helal kildi bize bu rolü !
|