Enise
Hero Member
Üye No: 45
Nereden: Belcika - ama staj nedeniyle gecici olarak Hollanda-Eindhoven
Rep Puanı : 4
Ruh Halim:
|
 |
« : 31 Mart 2008, 03:30:42 » |
|
Temel bir arkadasinin daveti üzerine Izmir e gitmis. Orada arkadasiyla dolasirken, birde bakmislar ki, birkaç efe zeybek oynuyor. Kendilerine özgu agir hareketlerle kol vurup diz buken efeleri seyrederlerken, arkadasi Temel e dönüp sormus : - Ne güzel oynuyorlar degil mi ? Temel dudak bükmüs; - O kadar düsündükten sonra ben de oynarim...
|
|
|
|
|
|
Gitme ruhum, sensiz bu sehre hicran düser...
|
|
|
Enise
Hero Member
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2008, 03:35:20 » |
|
Kazukladum Temel günün birinde istanbul'dan köyüne kahkahalar içinde geri dönüyormus. Bunu duyan köylüler: -Temel, neden gülüyorsun öyle, Temel otobüs soförünü kazikladigini söylemis. Köylüler: - Nasil diye sormuslar. Temel: istanbulda gidis-gelus biletu aldum, fakat geri gitmeyecegum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sule_s
Tam Üye
Üye No: 29
Nereden: MERSİN
Rep Puanı : 6
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2008, 08:31:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayatımda hep çok şey sandığım insanların hiç bir şey oluşunun yükünü taşıyorum....
|
|
|
Captain
Administrator
Üye No: 1
Nereden: YaLoVa
Rep Puanı : 77
Piehh...
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2008, 11:26:17 » |
|
kazıklamış evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enise
Hero Member
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2008, 02:07:05 » |
|
roman Temel kırtasiye'ye girmiş, tezgahtara : -Pana pir roman lazum, demiş. Kırtasiye tezgahtarı sormuş : -Efendim agır mı olsun hafif mi? Temel : -Farketmez, nasul olsa arabam dısarudadur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enise
Hero Member
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2008, 02:08:20 » |
|
Bilim adamları toplantısı Bir mecliste konuşulurken, Amerikalı : -Biz Mars'a gideceğiz, demiş. Alman : -Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş. Fransız : -Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş. Bizim Karadenizli de onlardan geri kalmamak için : -Biz de güneşe gideceğiz, demiş. -Güneşe gidemezsiniz, demişler. Güneş yakar. Karadenizli gülümsemiş : -O kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. Akşam serinliğinde gideceğiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enise
Hero Member
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2008, 02:09:10 » |
|
orman Temelle Dursun ormanda yürüyorlar.Bir ara Temel Dursuna sesleniyor : -Dursun ormanın güzelliğine bak. Dursun: -Ağaçlardan göremiyorumki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
könig
Üye
Üye No: 84
Nereden: ALMANYA
Rep Puanı : 2
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2008, 22:41:49 » |
|
Enseye tokat...
Adamin biri sinemaya gider. Tam sinemada film baslarken önüne saçini kazitmis biri oturur ve sinemanin isiklari bu saçini kazitmis adamin kafasina vurur... Arkasindaki adam bir turlu filmi izleyemez.
Adam içinden "sunun ensesine bi tane yapistirayim" der sonra "Oglum adam iri yari.Ellese bile beni parçalar" diyip vazgeçerken yanina Temel oturur.. Adam Temel'e donup : "Su kafasini kazitmis adamin ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem" der. Temel de dayanamaz adamin ensesine bi tane yapistirir ve devam eder "Ulan Hasan sen burada miydin" der. Adam donup : "Ne Hasani kardesim" der Temel de "Pardon kardesim karistirdim" der ve adam onune donunce 5 milyonunu alir.
Adam dayanamaz ve Temel'e donup "Kardes bi tane daha yapistir sana 10 milyon verecem" der. Temel bi tane daha adamin ensesine vurur ve ilave eder "Hasan sensin be yeme beni" Adam donup "Hasan degilim kardesim be " diyip on koltuklardan birine oturur.
Temel'in yanindaki adam artik filmi birakip bu kafasini kazitan adami aramaya baslar ve bulur hemen Temel'e donup: "Bak kardesim iste oraya oturmus. Git ensesine bi tane daha vur sana cebimdeki tüm parayi verecem" der. Temel hemen kafasini kazitmis adamin arkasina geçip ensesine bi tane yapistirip:
"Ulan Hasan burda miydin, ben de yarim saattir arkadaki adami sen sanip ensesine vuruyorum"...
|
|
|
|
|
|
Ben, bilinmeyen adresteyim simdi!!!! Arama beni...
|
|
|
könig
Üye
Üye No: 84
Nereden: ALMANYA
Rep Puanı : 2
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Mayıs 2008, 23:05:09 » |
|
Temel'le Dursun cinsel hayatlarını renklendirmek isterler...
Temel ile Dursun kahvede laflıyorlarmış. - Ula Dursun, demiş Temel. Bileymisun eş değiştirmek Avrupa’da pek bir modaymış, hadi bu gece biz de eş değiştirelum... - Tamam, demiş Dursun da. Ve o gece, Temel'lerin yatak odasında;
Temel der ki ; - Ula Dursun, acaba bizim karılar şu anda napaydurlar ?
|
|
|
|
|
|
Ben, bilinmeyen adresteyim simdi!!!! Arama beni...
|
|
|
sule_s
Tam Üye
Üye No: 29
Nereden: MERSİN
Rep Puanı : 6
Ruh Halim:
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Mayıs 2008, 07:59:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hayatımda hep çok şey sandığım insanların hiç bir şey oluşunun yükünü taşıyorum....
|
|
|
|